_MG_8321

QUI SOM?

Empresa familiar, implantada a Girona, de tercera generació, fundada per Francesc Pla Costeis, cap als voltants del 1939. El nostre despatx, amb més de 75 anys d’experiència professional al servei de les petites i mitjanes empreses, es fonamenta en saber copsar les necessitats dels clients.

Som conscients de la importància de la confiança que es diposita en nosaltres quan un client sol·licita els nostres serveis, per això posem tot el nostre interès en el treball ben fet, perquè sabem que un client satisfet és una font de promoció i projectes pel futur.

La forta competitivitat obliga a les empreses a conèixer el màxim d’informació possible, tant de l’exterior com de l’interior de l’empresa. Juntament amb una bona gestió entenem que és fonamental mantenir informat i assessorar als nostres clients perquè puguin prendre les decisions amb la major claredat possible.

La nostra cartera de clients treballa en sectors molt diversos (hostaleria, construcció, comerç, fundacions, associacions…). Desitgem posar al seu servei la nostra experiència i coneixements   en tots aquests sectors, per tal de facilitar-li els assumptes professionals de la seva empresa, de forma que vostè pugui dedicar-se plenament a la seva activitat.

QUÈ FEM?

La millor manera d’agrair els més de 75 anys d’Agència Girona és seguir al seu costat

Rigor

Tenim com a missió prestar un servei professional amb el màxim rigor tècnic i ètic, estudiant i valorant quina estructura empresarial li convé més, per tal que assumeixi els menors costos possibles.

Confiança

El tracte proper i gairebé familiar és el tret diferencial de la nostra empresa. Presentem un assessorament integral a la seva empresa basat en la professionalitat i la qualitat del servei, vigilant pels seus interessos com si fossin els nostres.

Experiència

Més de 75 anys de treball i dedicació al món de l’assessoria ens permeten afirmar que comptem amb un bagatge professional digne de menció.

Constància

Ens encarreguem personalment de tota gestió i tràmit legal. Oferim un tracte ajustat a les seves necessitats, amb un seguiment i comunicació constant sobre gestions realitzades, informes tècnics i informació addicional de novetats que interessen als nostres clients.

_MG_8234

L'EQUIP

Agència Girona, és un grup humà i professional en constant formació, aglutinat per advocats, economistes, comptables, assessors, consultors que dominen perfectament, cadascun en la seva especialitat, totes les matèries de l’àmbit empresarial com la fiscalitat, la comptabilitat, les qüestions laborals, les mercantils i les jurídiques entre d’altres.

La nostra empresa es compon de personal amb gran experiència i especialitzat en cada una de les àrees. En definitiva, deixar-se assessorar pels nostres professionals és tenir al seu servei grans professionals pels quals la seva empresa és com la nostra empresa.

DIRECCIÓ

Sra. M. Eva Pla Serrats

Advocada | Corredor d’assegurances

evapla@agenciagirona.com

Sr. Narcís Pujades Corcoll

Consultor empresarial | Director Gerent

narcis@agenciagirona.com

SECRETARIA

Sra. Isabel Colomo Estrella

Sr. Lluis Feliu Roca

Assessor laboral

Sra. Esther Lleopard Pascual

Gestió Administrativa

ÀREA FISCAL COMPTABLE

Sr. Narcís Pujades Corcoll

Consultor empresarial | Societats – comptabilitat

Sra. Núria Ramis Fontarnau

Consultor empresarial | Societats – comptabilitat

ÀREA ADMINISTRACIÓ

Sra. Nuri Frigola Simon

ÀREA JURÍDICA

Sra. M. Eva Pla Serrats

Advocada